Voormalig VDK-speelster Hanne De Schrijver, hier aan de slag bij haar Amerikaanse team van de Stockton University, gaat volgend seizoen opnieuw in eigen land aan de slag bij Saturnus Michelbeke.
Volledig scherm
Voormalig VDK-speelster Hanne De Schrijver, hier aan de slag bij haar Amerikaanse team van de Stockton University, gaat volgend seizoen opnieuw in eigen land aan de slag bij Saturnus Michelbeke. © RV

Hanne De Schrijver (ex-VDK Gent) keert na vier jaar States terug en versterkt volgend seizoen Michelbeke

VOLLEYBAL LIGA VROUWENVoor het eerst sinds lang mag Saturnus Michelbeke nog eens voor eigen volk spelen. Zaterdagavond nemen de troepen van coach Audry Frankart het op tegen Hermes Oostende. Beide ploegen lijken aan elkaar gewaagd, want in de voorbereiding konden ze elk één keer tegen elkaar winnen. Aangezien er dit seizoen niet echt veel meer te winnen of te verliezen valt, is de Brakelse club ook volop bezig met de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. Meest opvallende nieuwkomer wordt ongetwijfeld de Serskampse Hanne De Schrijver (24), die na een verblijf van vier jaar in de States opnieuw in ons land aan de slag gaat.

 1. SK Roeselare-Daisel (voetbal) en Forza Dadizele (minivoetbal) fusioneren: “We zijn de eerste club die onder hetzelfde stamnummer veld- en minivoetbal aanbiedt”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE/MINIVOETBAL

  SK Roeselare-Dai­sel (voetbal) en Forza Dadizele (minivoet­bal) fusioneren: “We zijn de eerste club die onder hetzelfde stamnummer veld- en minivoet­bal aanbiedt”

  In het provinciale voetballandschap is het voorlopig nog vrij windstil, maar toch zien we hier en daar al wat beweging. Zo werd vorig weekend tussen de besturen van SK Roeselare-Daisel en Forza Dadizele de onderhandelingen afgerond om minivoetbalclub Forza Dadizele te integreren binnen het gloednieuwe verhaal van de nieuwe voetbalfusieclub SK Roeselare-Daisel.
 2. Jona Boiten (Initia Hasselt): “Knappe zege in Tongeren is leuke opsteker voor competitiestart bij Bocholt”
  Handbal mini-competitie

  Jona Boiten (Initia Hasselt): “Knappe zege in Tongeren is leuke opsteker voor competitie­start bij Bocholt”

  Door coronabesmettingen moest Initia Hasselt een oefenwedstrijd annuleren. Afgelopen zaterdag kwam Initia, zonder de nieuwe coach Tijl Habraken (in quarantaine, na besmetting op zijn werk), in actie bij handbal Tongeren. De hoofdstedelingen trekken voluit de kaart van de jeugd. In Tongeren werd het een verdiende overwinning en een van de jonge talenten, Jona Boiten, liet zich opmerken met een knappe prestatie. Volgend weekend start de mini-competitie met een loodzware verplaatsing naar Sezoens Achilles Bocholt.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  12 april