Hanne Claes heeft nog ambitie te koop.
Volledig scherm
Hanne Claes heeft nog ambitie te koop. © Instagram/RV

Hanne Claes keert terug naar DCLA en heeft grote ambities voor de Spelen in Tokio

AtletiekVier jaar geleden maakte Hanne Claes de keuze DCLA te ruilen voor Excelsior. Bij de Franstalige liga kon ze namelijk nog van enige financiële steun genieten. Daarenboven trok ze naar de groep van Jacques Borlée. Die overgang deed haar deugd, want ze plaatste zich voor de komende Spelen in Tokio. Vier jaar later keert Hanne Claes echter terug naar DCLA en de Vlaamse liga.

 1. Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzetting amateurvoetbal: “Moest het nu echt zo lang duren?”
  Voetbal Tweede nationale B

  Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzet­ting amateur­voet­bal: “Moest het nu echt zo lang duren?”

  De beslissing van de crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal op te schorten dit seizoen, kan op veel bijval rekenen en niet in het minst bij tweedenationaler City Pirates. Sportief manager en directeur van de jeugdopleiding Philip Van Dooren stelde het uitblijven van het definitieve oordeel al meermaals in twijfel en reageert dan ook opgelucht.
 2. Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybalsport”

  Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybal­sport”

  Patrick Pauwels is in het volleybalwereldje een gekend figuur. Hij begon als verantwoordelijke voor de kalendercommissie in de provincie Oost-Vlaanderen en klom op tot secretaris en later voorzitter van de volleybalbond in Oost-Vlaanderen. Daardoor was Pauwels ook lid van de Raad van Bestuur bij Volley Vlaanderen. Nu zetelt hij nog in de ontmoetingscommissie en is hij vooral secretaris van BMV, Beveren-Melsele-Volleybal.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk