Hannah Eurlings (archief): "Ik scoor graag, dus was het wel een ontlading.”
Volledig scherm
Hannah Eurlings (archief): "Ik scoor graag, dus was het wel een ontlading.” © Vertommen

Hannah Eurlings vindt in zege tegen Club Brugge opnieuw de weg naar doel: “Belangrijk voor mijn vertrouwen”

vrouwenvoetbal super leagueOndanks een mindere eerste helft wisten de vrouwen van Oud-Heverlee Leuven woensdagavond al bij al toch vlot Club Brugge met 3-0 opzij te zetten. Na de rust vonden de Leuvenaren hun goede vorm terug en konden ze drie keer scoren. OHL staat zo op plaats twee met vier punten voorsprong.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leidersplaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”
  duatlon

  Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leiders­plaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”

  In Kortrijk gingen een kleine twee weken geleden de langverwachte Lotto Duatlon Series van start. Via een circuit van zeven wedstrijden gaat Triatlon Vlaanderen zo voor het eerst op zoek naar de meest regelmatige duatleet en duatlete. Een succesformule die ook het duatlon in ons land nieuw leven inblaast. Zondag staat in Ieper de twee manche op het programma. De kersverse Asperling Guust De Smul en de Wase Lotte Claes verdedigen er hun leidersplaats in het voorlopige klassement.