Hanna Vandenbussche liep samen met ploeggenoten Adeline Temmerman en Julie Voet naar een mooie vierde plaats op de CrossCup Relays in Berlare.
Volledig scherm
Hanna Vandenbussche liep samen met ploeggenoten Adeline Temmerman en Julie Voet naar een mooie vierde plaats op de CrossCup Relays in Berlare. © BELGA

Hanna Vandenbussche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggenoten hebben het uitstekend gedaan”

VeldlopenZondag werd in Berlare onder een stralende zon het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. De honger bij de atleten was heel groot, want de opkomst in het recreatiedomein Nieuwdonk was gigantisch. Het publiek kreeg ook heel wat mooie wedstrijden voorgeschoteld. AV Roeselare viel bij de vrouwen met een vierde plaats net naast het podium, maar haalde met de cadetten meisjes wel een mooie overwinning binnen.

 1. Kristof Bas (Kortessem VV): “Ik nam de beslissing om einde seizoen te stoppen als T1. Ik verheug mij op mijn nieuwe taak als sportief manager en ben blij met de komst van Gert Meekers als T1"

  Kristof Bas (Kortessem VV): “Ik nam de beslissing om einde seizoen te stoppen als T1. Ik verheug mij op mijn nieuwe taak als sportief manager en ben blij met de komst van Gert Meekers als T1"

  Kortessem VV uit derde provinciale C is de club van Kristof Bas zijn hart. Toch moest hij dit seizoen enkele knopen doorhakken. Na twee seizoenen als hoofdtrainer zet de gewezen doelman einde seizoen een stap in een nieuwe richting als sportief manager. Hij bleef niet bij de pakken zitten en snel werd met Gert Meekers een opvolger gevonden.
 2. Nathan Volckerick en Avanti Stekene kunnen al drie wedstrijden niet meer winnen: “Na een gelijkspel op Tempo Overijse zou ik zeker niet van een dipje spreken”
  voetbal derde nationale A

  Nathan Volckerick en Avanti Stekene kunnen al drie wedstrij­den niet meer winnen: “Na een gelijkspel op Tempo Overijse zou ik zeker niet van een dipje spreken”

  Twee op negen, de laatste zege dateert van midden november. Op het veld van Tempo Overijse kon Avanti Stekene voor de derde wedstrijd op rij geen overwinning pakken. Que pasa, Avanti? Blessures, zo denkt Nathan Volckerick: “We hebben al vijf of zes wedstrijden niet meer met hetzelfde basiselftal kunnen spelen.”