Hanna Vandenbussche liep samen met ploeggenoten Adeline Temmerman en Julie Voet naar een mooie vierde plaats op de CrossCup Relays in Berlare.
Volledig scherm
Hanna Vandenbussche liep samen met ploeggenoten Adeline Temmerman en Julie Voet naar een mooie vierde plaats op de CrossCup Relays in Berlare. © BELGA

Hanna Vandenbussche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggenoten hebben het uitstekend gedaan”

VeldlopenZondag werd in Berlare onder een stralende zon het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. De honger bij de atleten was heel groot, want de opkomst in het recreatiedomein Nieuwdonk was gigantisch. Het publiek kreeg ook heel wat mooie wedstrijden voorgeschoteld. AV Roeselare viel bij de vrouwen met een vierde plaats net naast het podium, maar haalde met de cadetten meisjes wel een mooie overwinning binnen.

  1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
    Sparen

    Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

    Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.