Hanna Vandenbussche hier in actie op het Belgisch kampioenschap veldlopen: "Ik heb de CrossCup afgelopen winter enorm gemist."
Volledig scherm
Hanna Vandenbussche hier in actie op het Belgisch kampioenschap veldlopen: "Ik heb de CrossCup afgelopen winter enorm gemist." © Belga

Hanna Vandenbussche loopt knap PR op marathon in Berlijn: “Publiek zorgde voor kippenvel”

AtletiekAfgelopen zondag werd de 47ste editie van de Marathon van Berlijn afgewerkt. Naast een hele reeks wereldtoppers stond met Hanna Vandenbussche ook een West-Vlaamse atlete aan de start. De Diksmuidse deed het uitstekend en werd heel mooi dertiende in een nieuw persoonlijk record van 2u34.44. “Ik ben vooral blij dat ik eindelijk eens kon starten in Berlijn”, zegt ze.

 1. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
  Voetbal tweede nationale A

  Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

  Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie vanavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugbollen. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.