De ploegfoto van Mandel United van vorig seizoen zal straks de nodige wijzigingen ondergaan.
Volledig scherm
De ploegfoto van Mandel United van vorig seizoen zal straks de nodige wijzigingen ondergaan. © VDB

Handtekeningen zijn gezet, Franse investeerders willen zo snel mogelijk naar profreeksen promoveren met FC Mandel United

VOETBAL EERSTE NATIONALEWat al enkele maanden een publiek geheim was, is nu officieel bekendgemaakt: FC Mandel United krijgt een serieuze financiële injectie. Franse investeerders willen met de Izegemse eerstenationaler zo snel mogelijk de weg van het profvoetbal inslaan. Strive Football Group heeft immers een overeenkomst ondertekend en wordt zo hoofdaandeelhouder van de club.

 1. Ex-Kanarie Peter Voets komt gratis training geven aan U15 van VC Jekervallei Sluizen

  Ex-Kanarie Peter Voets komt gratis training geven aan U15 van VC Jekerval­lei Sluizen

  Voorzitter Peter Nelissen van VC Jekervallei Sluizen (3de prov B) zit niet verlegen om een stunt. Bij de U15 kwam Jos Panagiotopoulos al eens gratis training geven. Nu zaterdagvoormiddag kregen de ouders opnieuw een Tongerse voetballegende met Peter Voets (52) als coach. In de glorieperiode van STVV tijdens de jaren vanaf 1993 tot 2003 was Peter Voets kapitein en rots in de branding bij de Kanaries. Later van 2010 tot 2012 was Voets ook T1 en T2 van STVV. Een stunt van voorzitter Peter Nelissen. Waarom?
 2. Audry Frankart en Saturnus Michelbeke sluiten laatste uitmatch van seizoen met verlies af: “Hermes Oostende was aanvallend sterker”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Audry Frankart en Saturnus Michelbeke sluiten laatste uitmatch van seizoen met verlies af: “Hermes Oostende was aanvallend sterker”

  Saturnus Michelbeke kon woensdagavond tegen Hermes Oostende geen vervolg breien aan de uitzege bij Tchalou. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste set in evenwicht, maar de speelsters van coach Frankart liet verschillende kansen liggen om het af te maken. Nadien volgde even een heropflakkering, maar sets drie en vier gingen met duidelijk verschil naar de thuisploeg, waardoor Saturnus geen punt kon pakken bij de kustploeg.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts