Hanche-Olsen viert het openingsdoelpunt na amper twee minuten.
Volledig scherm
Hanche-Olsen viert het openingsdoelpunt na amper twee minuten. © Photo News

Hanche-Olsen (AA Gent): “Telkens ik scoor, verliezen we. Geen leuke statistiek”

Voetbal 1AHet zit Andreas Hanche-Olsen niet mee. Wanneer de sterke Noorse verdediger scoort voor de Buffalo’s, ziet hij z’n team steevast verliezen. Dat gebeurde in zijn debuut tegen Cercle én zondagavond in Sint-Truiden. De 24-jarige verdediger zocht achteraf ook naar verklaringen voor het matige voetbal dat AA Gent op het kunstgras bracht.

 1. Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerloting, maar competitie primeert”
  voetbal eerste nationale

  Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerlo­ting, maar competitie primeert”

  Na twee vrije dagen staan de spelers van Dessel vanavond opnieuw op het oefenveld. Morgen staat in eerste nationale de uitgestelde competitiewedstrijd van vorig weekend in Luik op het programma. In afwachting van dat duel zat Dessel dinsdagnamiddag in de trommel tijdens de bekerloting. In de tweede week van november komt met AA Gent de huidige bekerwinnaar op bezoek.
 2. Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Met de East Belgian Rally in Sankt-Vith, werd zaterdag de voorlaatste manche van de Clio Trophy Belgium verreden. In de achtste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap, werkten de deelnemers drie lussen van vier prachtige klassementsproeven af, volgens veel rallyrijders de mooiste proeven van het land. Op de snelle, natuurlijke proeven was Benoit Verlinde de snelste, al was het bijzonder nipt. Samen met zijn copiloot Anton Dupan, stelde de 24-jarige piloot uit Ardooie ook de titel in de Clio Trophy 2022 veilig.