Han Devos is bezig aan een sterke zomercampagne en wil die lijn in Namen doortrekken.
Volledig scherm
Han Devos is bezig aan een sterke zomercampagne en wil die lijn in Namen doortrekken. © Geert De Rycke

Han Devos rijdt Ronde van Namen: “Twee rittenwedstrijden maken me steeds sterker”

Wielrennen profsHan De Vos zit duidelijk in een sterke periode. De voorbije weken trad de eliterenner zonder contract uit Scherpenheuvel nadrukkelijk op de voorgrond in de beker van België en de Ronde van Vlaams-Brabant. Nu wil hij zich opnieuw in de kijker rijden in de Ronde van Namen. De combinatie van beide meerdaagsen leverden in het verleden goede resultaten op voor Devos.

  1. Coach Erick Rios ziet Ronse ei zo na 4-0 uit handen geven: “Spectaculair en spannend, maar niet voor herhaling vatbaar”

    Coach Erick Rios ziet Ronse ei zo na 4-0 uit handen geven: “Spectacu­lair en spannend, maar niet voor herhaling vatbaar”

    Na twee nederlagen heeft SK Ronse eindelijk loon naar werken gekregen. Tegen een matig Westhoek zaten de blauwhemden al bij de rust op rozen. Falzone opende al vlug de score en een sterke Botoko prikten er voor de rust nog twee tegen de netten. Buit binnen, dacht iedereen, zeker toen Sylla de 4-0 binnenschoot. In het slot maakte Ronse het zichzelf echter nog onnodig moeilijk en slikte het nog drie tegentreffers.