Hamza Abouya (l.) probeert op zijn twintigste zijn weg te maken bij ARB Hamme.
Volledig scherm
Hamza Abouya (l.) probeert op zijn twintigste zijn weg te maken bij ARB Hamme. © Geert De Rycke

Hamza Abouya hervat de competitie met ARB Hamme: “Ik bekijk dit seizoen als een goede investering”

Futsal Tweede NationaleDe laatste competitie die ARB Hamme afwerkte dateert al van 17 december. Toen werd Bouraza Brussel met 4-10 verslagen. Sindsdien lag de competitie stil. Er was enkel nog de gewonnen bekermatch tegen Celtic Bhoys Visé (8-1). Woensdag neemt de ploeg de draad weer op met een verplaatsing naar Albacars Berchem.

 1. Ruben Mathijs en Izegem gooien titelstrijd helemaal open na monsterzege tegen leider Eynatten-Raeren, maar: “We zijn er nog lang niet”
  PREMIUM
  handbal eerste nationale

  Ruben Mathijs en Izegem gooien titel­strijd helemaal open na monsterze­ge tegen leider Eynatten-Rae­ren, maar: “We zijn er nog lang niet”

  Drie op drie voor HBC Izegem in de play-offs van eerste nationale. Na eerdere zeges tegen Houthalen en Hasselt wisten de West-Vlamingen nu ook leider Eynatten-Raeren te kloppen en met een spectaculaire 24-37-zege huiswaarts te keren. Izegem komt zo aan de leiding en telt net als de Oostkantonners tien punten. Sasja HC, de eerstvolgende tegenstander van de Izegemnaars, telt één punt achterstand op dit duo.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.