Edu had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van Halle-Gooik tegen Oranje.
Volledig scherm
Edu had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van Halle-Gooik tegen Oranje. © Geert Tresignie

Halle-Gooik wint tegen Nederlandse nationale ploeg: “Deze zege betekent meer dan extra prestige”

FutsalAkkoord, het ging om een vriendschappelijke wedstrijd. Toch mag aan de 4-7-overwinning van Halle-Gooik tegen de Nederlandse nationale ploeg meer belang worden gehecht dan aan een doorsnee wedstrijd in eerste klasse. De ploeg toonde tegen een sterke tegenstander dat ze stilaan het huiswerk af heeft met het oog op de Champions League.

 1. Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbe­slis­sen­de kwartfina­le voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

  Oorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.
 2. Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdag­avond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalpro­gram­ma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaat­sing staan”

  Voor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.