Gabriel, Edu, Grello en Diogo hopen in Pilzen een nieuw feestje te kunnen bouwen.
Volledig scherm
Gabriel, Edu, Grello en Diogo hopen in Pilzen een nieuw feestje te kunnen bouwen. © Geert Tresignie

Halle-Gooik speelt Elite Round van Champions League in Tsjechië: “We hopen op een stunt”

Futsal Champions LeagueVan woensdag tot zaterdag werkt Halle-Gooik de Elite Round van de Champions League af. In Tsjechië neemt men het op tegen het organiserende Pilzen, oude getrouwe Dobovec en grootmacht Barcelona. Enkel de winnaar plaatst zich voor de Final Four die in het voorjaar zal georganiseerd worden. Uit één mond klinkt het dat een stunt noodzakelijk zal zijn.

 1. Yannick Glorieux (Red Wolves): “Knappe zege tegen Kosovo en door winst van Griekenland in Turkije zijn we geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het WK in 2023"
  handbal

  Yannick Glorieux (Red Wolves): “Knappe zege tegen Kosovo en door winst van Grieken­land in Turkije zijn we geplaatst voor de tweede kwalifica­tie­ron­de van het WK in 2023"

  De Belgische handbalmannen hebben gedaan wat moest door verdiend met 33-29 Kosovo te verslaan. De Red Wolves hielden zo de WK-hoop levend. Alle hoop was gevestigd op de ongeslagen leider Griekenland die op zondagmiddag geen nederlaag mocht oplopen in Turkije. De Grieken deden hun plicht en wonnen met 21-28 bij rivaal Turkije. De Red Wolves zijn geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het WK in 2023.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.