Edu was eens te meer de rots in de branding in de defensie van Halle-Gooik.
Volledig scherm
Edu was eens te meer de rots in de branding in de defensie van Halle-Gooik. © Geert Tresignie

Halle-Gooik maakt het zichzelf moeilijk in eerste finalematch tegen Antwerpen

Futsal eerste nationaleHalle-Gooik heeft de eerste finalewedstrijd van de play-offs in Antwerpen met 3-4 gewonnen. De ploeg speelde een ijzersterke eerste helft, maar kwam na de rust nog in de problemen. Mentaal is deze overwinning zeer belangrijk. Indien de Hallenaren volgende vrijdag thuis het tweede duel winnen, is de zesde landstitel een feit.

 1. Racing Mechelen neemt afscheid van trainer Dave De Herdt: “Met heel veel wederzijds respect”
  voetbal tweede nationale B

  Racing Mechelen neemt afscheid van trainer Dave De Herdt: “Met heel veel wederzijds respect”

  Een verrassing was het vrijdagmiddag toen Racing Mechelen een mededeling verspreide via de officiële communicatiekanalen waarmee het afscheid van trainer Dave De Herdt werd aangekondigd. Verrassend, exact twee maanden na het behalen van de titel en promotie naar tweede amateur en verrassend, ongeveer drie weken voor de start van de voorbereiding. Naar de echte reden voor de breuk, blijft het evenwel gissen.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.