Keko moet de aanval van Halle-Gooik de komende maanden in goede banen leiden.
Volledig scherm
Keko moet de aanval van Halle-Gooik de komende maanden in goede banen leiden. © EVL

Halle-Gooik kiest voor nieuwe pivot in de aanval: Gabriel out, Keko in

Futsal eerste nationaleWat al even in de lucht hing, is nu ook realiteit geworden. De Braziliaan Gabriel verlaat met onmiddellijke ingang Halle-Gooik. Hij gaat in op een aanbod uit Rusland. De zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider heeft niet lang geduurd. Zijn landgenoot Keko neemt zijn plaats in. Vrijdag debuteert hij in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Franse Béthune.

  1. Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88 nederlaag.