Gyamfi Kyeremeh (r.) vorig weekend in duel met Senne Ceulemans van Thes.
Volledig scherm
Gyamfi Kyeremeh (r.) vorig weekend in duel met Senne Ceulemans van Thes. © Borgerhoff

Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”

voetbal eerste nationaleGyamfi Kyeremeh verscheen vorige week voor de tweede keer in de basis bij Rupel Boom, maar ook de 26-jarige flankaanvaller, overgekomen van Knokke, slaagde er niet in het verschil te maken tegen Thes Sport (2-0-verlies). Uitstel is echter geen afstel en dus gaan de Steenbakkers, die overigens konden terugblikken op een sterke prestatie in Tessenderlo, opnieuw voor de winst bij het bezoek van SK Heist.

 1. Invaller Junior Van Damme schiet Voorde-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”
  Voetbal 3NA

  Invaller Junior Van Damme schiet Voor­de-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”

  Fusieclub Voorde-Appelterre heeft Lochristi opnieuw met de voetjes op de grond gezet. De fusieclub kwam al na één minuut op voorsprong en hield nadien gemakkelijk stand tegen een eerder matig spelend Lochristi. Even voorbij het uur schoot de ingevallen Junior Van Damme bij zijn eerste baltoets al het blessureleed van zich af. In blessuretijd was het opnieuw Van Damme die de duidelijke 3-0-cijfers op het scorebord zette.
 2. Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcontract bij Sport Vlaanderen-Baloise
  Wielrennen

  Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcon­tract bij Sport Vlaanderen-Baloise

  Limburg telt volgend seizoen met Milan Fretin en Kamiel Bonneu twee nieuwe profrenners. De twee tekenden een contract bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vooral voor de nog maar 20-jarige Fretin is de overstap naar de profs een kleine verrassing. De snelle Genkenaar kan er verder uitgroeien. Kamiel Bonneu wordt bij de Vlaamse profploeg uitgespeeld als klimmer. “Wat lange tijd ver weg leek, wordt nu toch waarheid”, laat Bonneu weten.