Guy Dufour richtte een eigen zaak op in Leopoldsburg, waardoor hij sportief een stap terugzette.
Volledig scherm
Guy Dufour richtte een eigen zaak op in Leopoldsburg, waardoor hij sportief een stap terugzette. © Mpics

Guy Dufour ruilt Dessel Sport voor het ambitieuze Wezel: “Start van ‘De Burgerbaas’ wijzigde mijn sportieve plannen”

Voetbal Eerste provincialeEén van de vertrekkers bij Dessel Sport is Guy Dufour. De middenvelder was bij de ploeg uit eerste nationale aan zijn tweede seizoen bezig. Maar tijdens de lockdown startte de Limburger zijn eigen bedrijf in ingrediënten voor hamburgers die aan huis worden geleverd, op. Dat was de aanleiding voor een overstap naar de buren van Wezel, de ambitieuze Balense ploeg uit eerste provinciale.

  1. Ward D’Hoore is met nationaal brons en toptijd op 5000m helemaal terug na blessureleed: “Heb toegewerkt naar deze periode”
    Atletiek

    Ward D’Hoore is met nationaal brons en toptijd op 5000m helemaal terug na blessure­leed: “Heb toegewerkt naar deze periode”

    Door een aanslepende achillespeesblessure kwam Ward D’Hoore (27) afgelopen winter niet in actie. Na een lange en geduldige revalidatie bewees hij de afgelopen weken echter dat hij helemaal terug is. Hij won de 10km op de Nacht van Vlaanderen, pakte brons op het BK 5000m en liep zaterdag op de KBC Nacht van de Atletiek een sterk persoonlijk record van 13.47.11 op de 5000m. “Alle puzzelstukjes vielen in elkaar”, klinkt het.