Guy Dufour richtte een eigen zaak op in Leopoldsburg, waardoor hij sportief een stap terugzette.
Volledig scherm
Guy Dufour richtte een eigen zaak op in Leopoldsburg, waardoor hij sportief een stap terugzette. © Mpics

Guy Dufour ruilt Dessel Sport voor het ambitieuze Wezel: “Start van ‘De Burgerbaas’ wijzigde mijn sportieve plannen”

Voetbal Eerste provincialeEén van de vertrekkers bij Dessel Sport is Guy Dufour. De middenvelder was bij de ploeg uit eerste nationale aan zijn tweede seizoen bezig. Maar tijdens de lockdown startte de Limburger zijn eigen bedrijf in ingrediënten voor hamburgers die aan huis worden geleverd, op. Dat was de aanleiding voor een overstap naar de buren van Wezel, de ambitieuze Balense ploeg uit eerste provinciale.

  1. Sander Heemeryck past voor Lievegem ondanks supervorm: “Drie zware wedstrijden op maand tijd zijn te veel van het goede”
    triatlon

    Sander Heemeryck past voor Lievegem ondanks supervorm: “Drie zware wedstrij­den op maand tijd zijn te veel van het goede”

    Sander Heemeryck is goed op weg om alsmaar meer in de voetsporen van zijn succesvolle oudere broer en profatleet Pieter te treden. Nadat hij begin deze maand al sterk presteerde in de Challenge in het Oostenrijkse Sankt-Pölten pakte de twintiger van het Domo-Scott Team afgelopen weekend knap de winst in de sterk bezette Kallemoeietriatlon van Beernem. Aanvankelijk wou Heemeryck ook komende zaterdag starten in de halve triatlon van Lievegem, maar daar past hij nu toch voor.