Guust De Smul was de beste in de vorige editie van de crossduatlon Westrozebeke die traditioneel in de wintermaanden plaatsvindt. Ondertussen is de wedstrijd al twee keer verschoven en valt deze nu in de zomer. De Smul behoort opnieuw tot de favorieten.
Volledig scherm
Guust De Smul was de beste in de vorige editie van de crossduatlon Westrozebeke die traditioneel in de wintermaanden plaatsvindt. Ondertussen is de wedstrijd al twee keer verschoven en valt deze nu in de zomer. De Smul behoort opnieuw tot de favorieten. © RV

Guust De Smul wil ook in Crossduatlon Series uitblinken: “Odeyn wordt te duchten tegenstander in Westrozebeke”

duatlonHet wedstrijdcircuit dat het meest te lijden heeft gehad onder de coronacrisis is wellicht het nieuwe regelmatigheidscriterium van de Crossduatlon Series. In principe ging dit van start gaan in januari, maar corona deed vele wedstrijden de das om. De Crossduatlon van Westrozebeke werd ondertussen al tot twee keer toe verschoven, maar wordt zaterdag de openingsmanche van het regelmatigheidscriterium. Meer dan 125 atleten verschijnen er aan de start met daarbij heel wat mooie namen.

 1. T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

  T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

  De eerste wedstrijd met inzet in de Beker van België is uitgedraaid op een teleurstelling van formaat voor KVK Tienen. Want niemand die er echt mee rekening hield dat een eersteprovincialer als Perwez aan het langste eind zou trekken, al was het dan met het kleinste verschil (0-1). Gelukkig begint woensdag al de competitie, met de beloften van Charleroi als eerste tegenstander.
 2. Louis en Gilles Vandecaveye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”
  Beachvolleybal

  Louis en Gilles Vandeca­veye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”

  Louis en Gilles Vandecaveye hebben zondag het BK beachvolleybal gewonnen. Een aantal jaar geleden won Louis reeds de nationale titel met de oudere broer Lander. Op het zonnige Muntplein in Brussel was het de eerste keer dat Louis met Gilles Vandecaveye de Masterfinales met winst kon afsluiten. Rekening houdend met de trainingsarbeid die aan de eindstrijd van de ‘Geberit Beach Tour’ vooraf ging, is het meer dan verdiend.