FC Lebbeke eindigt het jaar 2021 op de tweede plek in derde nationale A.
Volledig scherm
FC Lebbeke eindigt het jaar 2021 op de tweede plek in derde nationale A. © Geert De Rycke

Gunther Impens (FC Lebbeke): “Een periodetitel pakken en de eindronde spelen zou mooi zijn”

voetbal derde nationale ADe heenronde zit erop voor de voetbalclubs uit onze regio. Er is zelfs al een match uit de terugronde gespeeld. FC Lebbeke gaat de winterstop in op de tweede plaats in derde nationale A. En daar zijn ze meer dan tevreden mee op het sportcomplex in de Koning Albert 1-straat. Sportief manager Gunther Impens maakt de balans op.

  1. Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”
    PREMIUM

    Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”

    Het werd een boeiende derby tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren. Beide ploegen schoten gretig uit de startblokken, maar halverwege de eerste helft sloeg Jordi Maus genadeloos toe. Nog voor het uur scoorde de Hasseltse kapitein een tweede keer. Toen Devon Maes ook zijn doelpuntje kon meepikken mochten de boeken dicht. SK Tongeren zag de aansluitingstreffer van Bernd Stassen onterecht worden afgekeurd, maar de Eburonen waren niet scherp genoeg om aanspraak te mogen maken op puntengewin.