Guillaume Dussart zag Achel een 1-2-voorsprong uit handen geven in Gent.
Volledig scherm
Guillaume Dussart zag Achel een 1-2-voorsprong uit handen geven in Gent. © Dick Demey

Guillaume Dussart en Achel sluiten 2020 af met nederlaag in Gent: “Achterstand in set vijf was snel te groot”

Euromillions Volley LeagueTectum Achel kon vrijdagavond geen vervolg breien aan de stuntzege van een week eerder in Aalst. Op het veld van Gent bouwden de Noord-Limburgers nochtans een 1-2-voorsprong uit, maar de thuisploeg kwam in de vierde set nog langszij. “Een vijfde set is altijd een dubbeltje op zijn kant. Wij hadden echter geen verhaal tegen de snelle 8-2-voorsprong voor de thuisploeg”, vertelt Guillaume Dussart.

 1. Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”

  Het zijn drukke tijden ten huize Bart Webers (36). Karen, de partner van Bart, schonk tien dagen geleden het levenslicht aan Anna, na Marie en Roos het derde meisje in de Webersbubbel, die nu uit vijf bestaat. Het familiale geluk lacht Bart Webers, die zijn handen meer dan vol heeft na de komst van een derde spruit, dus toe. Tijd om aan iets anders te denken, al was het maar voetbal in deze voetballoze tijden, heeft de Limburger uit Westmeerbeek niet.
 1. Annelies Sarrazin verkozen tot West-Vlaams atlete van 2020: “Mooie erkenning voor mijn prestaties en voor het snelwandelen”
  ATLETIEK

  Annelies Sarrazin verkozen tot West-Vlaams atlete van 2020: “Mooie erkenning voor mijn prestaties en voor het snelwande­len”

  Afgelopen weekend werden Alexander Doom (AVR) en Annelies Sarrazin (FLAC) door de Algemene Vergadering van het Provinciaal Atletiekcomité verkozen tot West-Vlaamse atleten van het jaar 2020. Kwartmijler Doom won de trofee al eens in 2017, maar voor snelwandelaarster Sarrazin was het een primeur. “Deze prijs staat toch mooi op mijn palmares”, zegt ze.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk