Zondagmiddag start de Grote Prijs Rik Van Looy in Grobbendonk ter hoogte van het pas onthulde borstbeeld voor de Keizer van Herentals.
Volledig scherm
Zondagmiddag start de Grote Prijs Rik Van Looy in Grobbendonk ter hoogte van het pas onthulde borstbeeld voor de Keizer van Herentals. © Jurgen Geyselings

Grote Prijs Rik Van Looy zondag toch met 175 renners: “Dankzij de Rode Duivels!”

Wielrennen beloftenScenario’s durven snel wijzigen. De Grote Prijs Rik Van Looy komende zondag kan toch met 175 renners worden betwist. Wat de organisatoren voor een niet onbelangrijk stuk te danken hebben aan de Rode Duivels die zondagavond op het Europees kampioenschap voetbal de achtste finale spelen.

  1. SRT en Soulet zetten België op de kaart in het Europese GT4-kampioenschap
    autosport

    SRT en Soulet zetten België op de kaart in het Europese GT4-kampioen­schap

    De comeback van Brusselaar Maxime Soulet in de Europese GT-racerij dankzij SRT is zonder meer goed verlopen. De ex-fabrieksrijder van Bentley werd voor de Belgische manche van de GT4 European Series op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps de teamgenoot van de jonge Italiaanse belofte Luca Bosco in de Mercedes-AMG GT4. Het duo scoorde op Belgische bodem twee tweede plaatsen in de categorie Pro/Am en daarmee blijven Luca Bosco en SRT in de running voor het eindpodium in de Europese GT4-serie. Bosco is nu tweede in het kampioenschap.