Max Stapels was eerder al aan de slag bij Achel, de Australiër keert na één seizoen in Duitsland terug naar de Koekoek.
Volledig scherm
Max Stapels was eerder al aan de slag bij Achel, de Australiër keert na één seizoen in Duitsland terug naar de Koekoek. © Dick Demey

Grondig vernieuwd Tectum Achel start de trainingen op 8 augustus

Volleybal EMLOok in Achel maakt de voorjaarsslaap in sporthal De Koekoek stilaan plaats voor de start van het nieuwe seizoen. Voor Tectum Achel, vorig seizoen zesde, wordt het een start met heel wat nieuwe namen en een nieuwe sportieve staf. Bovendien kregen ze bij de club de tijding dat het vernieuwde stadsbestuur meer dan ooit en versneld werk wil maken van de topsporthal. Achel start het seizoen op 15 oktober op het veld van Leuven.

  1. Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

    Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

    Met de East Belgian Rally in Sankt-Vith, werd zaterdag de voorlaatste manche van de Clio Trophy Belgium verreden. In de achtste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap, werkten de deelnemers drie lussen van vier prachtige klassementsproeven af, volgens veel rallyrijders de mooiste proeven van het land. Op de snelle, natuurlijke proeven was Benoit Verlinde de snelste, al was het bijzonder nipt. Samen met zijn copiloot Anton Dupan, stelde de 24-jarige piloot uit Ardooie ook de titel in de Clio Trophy 2022 veilig.