Ongeveer op de plaats waar Yves Vanderhaeghe zaterdag zijn grote opluchting uitsprak na de zege tegen KV Mechelen, zat vandaag Dominik Thalhammer bij zijn voorstelling als nieuwe T1 van Cercle. “Hij krijgt het niet makkelijk”, vreest Jules Verriest.
Volledig scherm
Ongeveer op de plaats waar Yves Vanderhaeghe zaterdag zijn grote opluchting uitsprak na de zege tegen KV Mechelen, zat vandaag Dominik Thalhammer bij zijn voorstelling als nieuwe T1 van Cercle. “Hij krijgt het niet makkelijk”, vreest Jules Verriest. © Photo News

Groen-zwart hart van Cercle-icoon Jules Verriest bloedt: “Zou nu niet in plaats van Thalhammer willen zijn”

VOETBAL 1AHelemaal achteraan de perszaal van Jan Breydel tijdens de persvoorstelling van Dominik Thalhammer als nieuwe coach van Cercle Brugge, keek Jules Verriest toe. Het icoon van groen-zwart, intussen 75 jaar, volgde de voorbije twee dagen de sportieve revolutie bij ‘zijn’ Vereniging met gemengde gevoelens. “Dit doet pijn, het wordt me allemaal  een beetje te veel”, spreekt Verriest van achter zijn mondmasker.

 1. Balder Van Eenoo en Nore Vandekerckhove schenken Houtland AC provinciale titel
  Veldlopen

  Balder Van Eenoo en Nore Vandekerck­ho­ve schenken Houtland AC provincia­le titel

  Afgelopen zondag vond in Eernegem het West-Vlaams kampioenschap veldlopen plaats. De organisatie was in handen van Houtland AC en die maakte in deze moeilijke tijden een uitstekende beurt. Ook op sportief vlak werd het een mooi kampioenschap met heel wat spannende wedstrijden. Balder Van Eenoo, bij de scholieren, en Nore Vandekerckhove, op de korte cross, bezorgden de organiserende club zelfs twee mooie West-Vlaamse titels.
 1. Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweekend opzitten: “Jammer van de onverdiende nederlaag tegen RWDM”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweek­end opzitten: “Jammer van de onverdien­de nederlaag tegen RWDM”

  Bij Dessel Sport hebben ze er een stevig weekend opzitten. Vrijdagavond werd er geoefend op het veld van de Limburgse fusieclub Pelt. Zaterdag was er de vriendschappelijke ontmoeting voor eigen volk tegen RWDM. In Pelt werd het 1-2, RWDM haalde het één dag later op zijn beurt met 2-3. Dimitri Vanhaen blikt tevreden terug op beide ontmoetingen.