Publieklieveling Eline Berings op de IFAM in 2019
Volledig scherm
Publieklieveling Eline Berings op de IFAM in 2019 © photo_news

Groen licht voor IFAM

Groen licht voor de Valkeniers-IFAM op zaterdag 13 februari. Maandag kwam het verlossende bericht dat de Valkeniers-IFAM onder strenge voorwaarden kan plaatsvinden in een lege Gentse topsporthal. 

 1. Voor Anna Koulberg is transfer naar Asterix Avo volgende stap om dichter te komen bij haar droom: “Zou graag ooit Yellow Tiger zijn”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Voor Anna Koulberg is transfer naar Asterix Avo volgende stap om dichter te komen bij haar droom: “Zou graag ooit Yellow Tiger zijn”

  Asterix Avo Beveren, viceleider in de Liga Dames, maakte recent de namen van een aantal nieuwkomers bekend. Eén van hen is Anna Koulberg uit Meise. Voor de 16-jarige studente aan de Volleybalschool in Vilvoorde is de transfer naar de bekerwinnaar een volgende stap om dichter te komen bij haar droom: ooit het shirt van de Yellow Tigers dragen.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"