Grady Hoflack (l.), hier in duel tegen Adegem-speler Arthur Delheye, scoorde twee keer vanop de stip voor zijn nieuwe ploeg.
Volledig scherm
Grady Hoflack (l.), hier in duel tegen Adegem-speler Arthur Delheye, scoorde twee keer vanop de stip voor zijn nieuwe ploeg. © Robby Verdickt

Grady Hoflack en WS Houthulst bekeren ronde verder na overtuigende zege tegen Adegem (1-5): “We domineerden de match”

Voetbal eerste ronde Beker van BelgiëTweedeprovincialer WS Houthulst heeft op het veld van de Oost-Vlaamse tweedeprovincialer VK Adegem een overtuigende 1-5-zege geboekt in de eerste ronde van de Croky Cup. Nieuwkomer Grady Hoflack was met twee doelpunten vanop de stip trefzeker en belangrijk voor Houthulst, dat volgende zondag de Antwerpse eersteprovincialer Leest treft in de volgende ronde van de beker.

0 reacties

  1. Bruno Debo (KVK Westhoek): “In de slotminuut ging de gelijkmaker al dan niet over de lijn”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

    Bruno Debo (KVK Westhoek): “In de slotminuut ging de gelijkma­ker al dan niet over de lijn”

    Zaterdagavond liep SK Ronse thuis tegen KVK Westhoek maar liefst 4-0 uit. Bijna zorgden de bezoekers nog voor een stunt, want aanvoerder Stijn Dedeygere en maats scoorden nog drie keer. “In de slotminuut ging een bal van ons al dan niet over de lijn”, zegt trainer Bruno Debo. “Volgens Valentin Mahieu was het een doelpunt. Op de bank konden we het onmogelijk zien.”