Godwin Tshimanga als speler van Guco Lier.
Volledig scherm
Godwin Tshimanga als speler van Guco Lier. © RV

Godwin Tshimanga (Guco Lier/Kangoeroes) gaat strijd aan tegen Antwerp Giants B: “Dit is een speciale wedstrijd voor mij”

BASKETBAL TOP DIVISION ONEIn Top Division One staat op speeldag twee het duel tussen Guco Lier en Antwerp Giants gepland. Een speciale wedstrijd voor Godwin Tshimanga. De center speelde de voorbije vijf jaar voor Giants. In het tussenseizoen maakte hij de overstap naar Kangoeroes Mechelen.

 1. Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklasser Proost Lier voor plaats in kwartfinale van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”
  Futsal Tweede Nationale

  Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklas­ser Proost Lier voor plaats in kwartfina­le van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”

  In het voorjaar degradeerde Proost Lier naar tweede nationale. Het bestuur stelde een nieuwe ploeg samen om zo snel mogelijk opnieuw te promoveren. De eerste signalen zijn alvast positief. Na zeven speeldagen zijn de Pallieters nog altijd ongeslagen in hun reeks. Vrijdag speelt de ploeg voor een plaats in de kwartfinale van de beker van België tegen reeksgenoot Standard Luik.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.