Sporting Keiem miste de start dit seizoen, maar zag afgelopen weekend een einde komen aan een reeks zonder overwinningen.
Volledig scherm
Sporting Keiem miste de start dit seizoen, maar zag afgelopen weekend een einde komen aan een reeks zonder overwinningen. © RV

Glenn Verslype wil Keiem nog overwinningen schenken: “Geef me altijd honderd procent voor de ploeg”

voetbal derde provinciale BHet heeft wat langer geduurd dan waar ze zelf op mikten, maar op de vierde speeldag wist Sporting Keiem de eerste zege binnen te halen in derde provinciale B. Het was invaller Glenn Verslype die paars-wit de zege schonk met een laat doelpunt tegen Gits. De aanvaller hoopt dat zijn ploeg nu vertrokken is om enkele verloren punten goed te maken.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainerswissel: “Er vond een mentaliteitswijziging plaats”
  voetbal tweede nationale A

  Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainers­wis­sel: “Er vond een mentali­teits­wij­zi­ging plaats”

  Bij KM Torhout gaf T1 Stijn Meert begin november de scepter door aan zijn toenmalige T2 Geert Versavel. Sindsdien verloor de Velodroomformatie nog niet en pakte het team de voorbije weken uit met een acht op twaalf. Helemaal uit de gevarenzone zijn de groen-witte manschappen nog niet, maar de West-Vlamingen kunnen wel al iets rustiger ademhalen in tweede nationale A.