Glenn Neven, kapitein van Lommel SK, verleden weekend in actie bij Virton.
Volledig scherm
Glenn Neven, kapitein van Lommel SK, verleden weekend in actie bij Virton. © Belga

Glenn Neven (Lommel SK): “Zondagavond tegen Lierse Kempenzonen uit een ander vaatje tappen”

voetbal 1BWoensdagavond voor de Beker van België kon Lommel SK zich kwalificeren uit bij Diegem Sport. Kapitein Glenn Neven (31) kreeg rust van T1 Peter van der Veen. Want zondagavond komt Lierse Kempenzonen naar de Gestelsedijk. Met 4 op 16 moet groen-wit dringend uit een ander vaatje tappen.

 1. Saartje Speleers sluit marathonhoofdstuk af met winst in Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”
  Atletiek

  Saartje Speleers sluit marathon­hoofd­stuk af met winst in Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”

  Saartje Speleers schreef afgelopen weekend de Athora Great Bruges Marathon op haar naam in een knappe tijd van 2u53.04. Een fantastische prestatie van de 44-jarige atlete uit Bredene, die meteen ook aankondigde dat het haar laatste marathon was. “De komende maanden keer ik even terug naar het veldlopen, een oude liefde, en deze zomer zal ik ook nog op de piste te zien zijn, maar daarna stop ik met competitiesport”, zegt ze.
 2. Robin Dossche (FC Poesele): “Voor zo’n wedstrijden doe je het als speler”
  voetbal tweede provinciale A

  Robin Dossche (FC Poesele): “Voor zo’n wedstrij­den doe je het als speler”

  FC Poesele liet leider FC Destelbergen staalhard van zijn roze wolk donderen. Boeman voor de ploeg van coach Benny Bontinck: Robin Dossche. Twee keer glipte hij door de verdediging van de Gentenaars en even vaak mocht doelman Jaron Lemey de bal uit zijn netten vissen. Dossche zag zijn ploeg pas na de rust op volle toerental komen. Maar gaf het ook toe: winnen na een achterstand doet dubbel deugd.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.