Kapitein Glenn Neven is sterk op dreef bij Lommel SK.
Volledig scherm
Kapitein Glenn Neven is sterk op dreef bij Lommel SK. © Belga

Glenn Neven (Lommel SK): “Hebben nog een ei te pellen met Waasland-Beveren”

voetbal 1BNa de prachtige overwinning tegen Moeskroen wacht Lommel SK de topwedstrijd bij Waasland-Beveren met als inzet de tweede plaats. Kapitein Glenn Neven (31), bezig aan een uitmuntend seizoen, is uit op sportieve revanche.

 1. Mats Heyvaert en HO Wolvertem Merchtem geven dubbele voorsprong nog uit handen tegen Voorde-Appelterre: “Hebben het na de rust zelf weggegeven door onder ons niveau te acteren”
  voetbal derde nationale A

  Mats Heyvaert en HO Wolvertem Merchtem geven dubbele voorsprong nog uit handen tegen Voor­de-Appelterre: “Hebben het na de rust zelf weggegeven door onder ons niveau te acteren”

  HO Wolvertem Merchtem leek bij de rust de schaapjes op het droge te hebben tegen Voorde-Appelterre na twee goals. In de tweede helft liet het de thuisploeg nog in de match komen waardoor het finaal 2-2 werd. Te weinig vond ook centrale verdediger Mats Heyvaert, maker van de openingsgoal.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.