Glenn Neven (links) in duel met Laurent Depoitre (AA Gent).
Volledig scherm
Glenn Neven (links) in duel met Laurent Depoitre (AA Gent). © Photo News

Glenn Neven (Lommel SK): “Elke keer de mouwen opstropen”

voetbal 1BLommel SK trekt zondag richting het Lisp voor andermaal een belangrijke afspraak. Punten pakken in Lier is immers meer dan ooit de boodschap, zeker nu Glenn Neven (31) en co een hachelijke week achter de rug hebben. Of de Lommelse ‘skipper’ in zak en as zit na twee pijnlijke nederlagen? Dan kent u de Zuid-Limburger nog niet.

 1. Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”

  Met een straat voorsprong op de concurrentie beginnen de vrouwen van VDK Gent zaterdag aan een nieuwe confrontatie tegen Saturnus Michelbeke. Dat regionaal duel mag normaal gezien geen probleem opleveren voor Laure Flament en haar teamgenoten. “We hebben toch al tweemaal een set verloren tegen Michelbeke: tijdens de competitie en in de beker”, waarschuwt de aanvalster van Gent.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.