Githa Michiels rijdt zondag in het Tsjechische Nove Mesto haar tweede Wereldbeker van een seizoen in het teken van haar tweede Olympische Spelen.
Volledig scherm
Githa Michiels rijdt zondag in het Tsjechische Nove Mesto haar tweede Wereldbeker van een seizoen in het teken van haar tweede Olympische Spelen. © RV

Githa Michiels rijdt WB in Nove Mesto: “Aan deze wedstrijd bewaar ik goeie herinneringen”

moutainbikeNa een twintigste plaats in het Duitse Albstadt werkt Githa Michiels (38) zondag in het Tsjechische Nove Mesto haar tweede Wereldbeker af. Op deze omloop veroverde ze ooit haar eerste top tien in een Wereldbekerproef.

  1. Gilles Vandecaveye vormt dit seizoen een kersvers beachduo met broer Louis: “Nieuwe uitdaging”
    BEACHVOLLEYBAL

    Gilles Vandeca­veye vormt dit seizoen een kersvers beachduo met broer Louis: “Nieuwe uitdaging”

    Kortrijkzaan Gilles Vandecaveye is - net zoals alle andere volleyballers die dit weekend aan een nieuwe competitie in het zand beginnen - heel benieuwd hoe het allemaal zal verlopen in Ieper tijdens de openingsmanche van het Belgisch kampioenschap. Het is immers van 2019 geleden dat er nog een officiële wedstrijd beachvolleybal werd georganiseerd in ons land. Op 11 augustus 2019 - om precies te zijn - toen Lander en Louis Vandecaveye de Masterfinales in Knokke wonnen. Intussen is er veel water door de zee gestroomd, is er veel veranderd.