Gino Swaegers spreekt zijn spelers toe op de eerste training van Zwarte Leeuw.
Volledig scherm
Gino Swaegers spreekt zijn spelers toe op de eerste training van Zwarte Leeuw. © Mpics

Gino Swaegers hervat trainingen met Zwarte Leeuw: “Het begon serieus te kriebelen”

voetbal derde nationale BDe kop is eraf voor Gino Swaegers. De 44-jarige ex-trainer van Hoogstraten en Sint-Lenaarts leidde vanavond zijn eerste training als coach van Zwarte Leeuw.

 1. Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrijden in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoende”
  VOLLEYBAL

  Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrij­den in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoen­de”

  De Red Dragons hebben in Kortrijk de hoge verwachtingen in de European Golden League niet kunnen inlossen. Ze gingen twee keer zonder setwinst ten onder tegen Oekraïne en Estland en sluiten zo de Final Four op de laatste plaats af. “Natuurlijk hadden we gehoopt op betere resultaten, zeker in eigen land. We waren helaas niet goed genoeg”, zegt thuisspeler Stijn D’Hulst.
 2. Gent-Kroatische topper Sonja Skevin laat in Lievegem voor het eerst van zich spreken: “Zege doet beste verhopen voor rest van seizoen”
  triatlon

  Gent-Kroatische topper Sonja Skevin laat in Lievegem voor het eerst van zich spreken: “Zege doet beste verhopen voor rest van seizoen”

  Heel wat triatlonkenners zullen afgelopen zondag de wenkbrauwen gefronst hebben bij het nieuws dat ene Sonja Skevin in de halve triatlon van Lievegem de winst pakte. In eigen land is de Kroatische een absolute topper en werd ze al ontelbare keren nationaal kampioene. Nu ze de komende jaren in Gent zal werken en studeren, wil ze ook in ons land naam en faam maken. “Uiteraard wil ik me tonen in België”, vertelt Skevin ambitieus.