Ennio Martens is één van de vertrekkers bij KVV Zelzate.
Volledig scherm
Ennio Martens is één van de vertrekkers bij KVV Zelzate. © Robby Verdickt

Gino Pauwels na vele vertrekkers bij Zelzate: “Geen reden tot bezorgdheid”

Voetbal tweede nationale ADe supporters van KVV Zelzate kregen de voorbije weken vooral te horen dat spelers de club volgend seizoen verlaten. Moeten ze zich zorgen maken? “Neen”, klinkt het resoluut uit de mond van coach Gino Pauwels.

 1. Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

  Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

  In de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88 nederlaag.
 1. Yorunn Ligneel springt 1m81 en mag naar het WK U20: “Ik besef nog niet goed wat ik gepresteerd heb”
  Atletiek

  Yorunn Ligneel springt 1m81 en mag naar het WK U20: “Ik besef nog niet goed wat ik gepres­teerd heb”

  Afgelopen zondag werd in Lokeren de eerste wedstrijd van de Flanders Cup afgewerkt. Yorunn Ligneel (18) zorgde in het hoogspringen letterlijk en figuurlijk voor een van de absolute hoogtepunten. Met een sprong over 1m81 verbeterde ze niet alleen haar persoonlijk record, maar plaatste ze zich ook nog eens voor het WK U20, dat begin augustus doorgaat in het Colombiaanse Cali. “Ik kan het nog niet helemaal vatten”, klinkt het.
 2. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.