Roy Broeckaert trapte de kans op de gelijkmaker vanop de stip op de paal.
Volledig scherm
Roy Broeckaert trapte de kans op de gelijkmaker vanop de stip op de paal. © Robby Verdickt

Gino Pauwels (KVV Zelzate) na 1-2-nederlaag tegen RC Harelbeke: “Nooit eerder zo’n leiding meegemaakt”

voetbal 2NAKVV Zelzate kon zijn reeks overwinningen niet verder zetten tegen RC Harelbeke. Na een behoorlijk potig duel verloor het met 1-2. Coach Gino Pauwels was ontgoocheld over de nederlaag, maar vooral de leiding zat hem dwars.

 1. Martijn Leune en Veurne pakken belangrijke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”
  PREMIUM
  voetbal eerste provinciale

  Martijn Leune en Veurne pakken belangrij­ke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”

  SV Veurne heeft in de strijd om het behoud een cruciale overwinning geboekt op het terrein van hekkensluiter SV Jabbeke. De kustploeg boog een 1-0-achterstand aan de rust om in een 2-3-overwinning, dankzij een doelpunt van invaller Martijn Leune in de blessuretijd. Veurne blijft zo voorlaatste in de stand van eerste provinciale, maar komt tot op minder dan drie punten van Lauwe, Zedelgem en Oostnieuwkerke.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.