Gillian Vervacke is bij KVK Westhoek bezig aan zijn eerste seizoen en speelt als linksback.
Volledig scherm
Gillian Vervacke is bij KVK Westhoek bezig aan zijn eerste seizoen en speelt als linksback. © VDB

Gillian Vervacke ontvangt met KVK Westhoek Harelbeke: “Er is voldoende kwaliteit, het komt wel goed”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AIn het Crack Stadion in Ieper krijgt tweedenationaler KVK Westhoek zondag KRC Harelbeke op bezoek, de ex-ploeg van Jérémy Cremers, maar ook van linksback Gillian Vervacke (19), die in de jeugd nog bij de Ratten voetbalde. Na een knieblessure staat Vervacke nu al drie wedstrijden op rij aan de aftrap. “Ik ben tevreden over mijn prestaties en krijg veel complimenten”, zegt Gillian Vervacke.

  1. Organisatoren van cross in Diegem strikken Van Aert en Van der Poel: “We doen er als bestuur alles aan om er opnieuw een echt volksfeest van te maken”
    Veldrijden

    Organisato­ren van cross in Diegem strikken Van Aert en Van der Poel: “We doen er als bestuur alles aan om er opnieuw een echt volksfeest van te maken”

    Op woensdag 29 december wordt de jaarlijkse cross in Diegem gereden. Ook dit jaar kiest men in de eindejaarsperiode voor een avondcross. De Diegemse veldrit is een van de oudste in ons land. Enkel vorig jaar gooide de coronacrisis roet in het eten. Het ziet er andermaal naar uit dat de absolute top van de crosswereld aan de start zal verschijnen.