Jérôme Mézine (11) wordt gefeliciteerd voor zijn eerste competitiegoal in zijn eerste match voor KSV Oudenaarde.
Volledig scherm
Jérôme Mézine (11) wordt gefeliciteerd voor zijn eerste competitiegoal in zijn eerste match voor KSV Oudenaarde. © Geert De Rycke

Gillian Verbrugge (KSV Oudenaarde) houdt in derby bij Ronse de nul: “We speelden quasi perfecte wedstrijd”

Voetbal tweede nationale AOudenaarde boekte bij hekkensluiter Ronse een overtuigende zege (0-3). De Oudenaardse fans sloten nieuwkomer Jérôme Mézine meteen in de armen. Doelman Gillian Verbrugge tekende voor het eerste clean sheet dit seizoen.

 1. VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titelstrijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”
  PREMIUM
  Volleybal

  VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titel­strijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”

  De play-offs van de Liga bij de vrouwen starten dit weekend. Asterix Avo gaat met zes bonuspunten de eindronde in. VDK Gent is tweede en krijgt vier extra punten. Deze twee ploegen - niet toevallig de twee bekerfinalisten - beginnen deze nacompetitie als favoriet. VC Oudegem volgt net achter de top twee en Charleroi Volley is het vierde team. Zij zijn de outsiders.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.