Gillian Van Ginckel (r.) in duel met Michiel Meynendonckx van De Kempen. In blessuretijd scoorde Van Ginckel in die wedstrijd de winnende treffer voor Lille.
Volledig scherm
Gillian Van Ginckel (r.) in duel met Michiel Meynendonckx van De Kempen. In blessuretijd scoorde Van Ginckel in die wedstrijd de winnende treffer voor Lille. © Mpics

Gillian Van Ginckel (Lille United): “Voor de eerst keer zat ik maanden met een blessure aan de kant”

voetbal derde nationale BBij Lille United krijgt de kern opnieuw vaste vorm. Verschillende spelers die tijdens de eerste ronde weken of maanden met een blessure buiten strijd waren, zijn weer fit. Onder hen Gillian Van Ginckel, die op het moment van zijn blessure in een sterke periode zat. Zondagnamiddag speelt Lille om 15 uur in Westerlo vriendschappelijk tegen het ‘nieuwe’ Houtvenne.

 1. Cephas Chimedza en Willebroekse vieren promotie naar tweede provinciale ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”
  voetbal eindronde

  Cephas Chimedza en Willebroek­se vieren promotie naar tweede provincia­le ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”

  Willebroekse promoveert naar tweede provinciale. Na de overwinning in de heenmatch tegen Lille B (2-1) verloor het zondag met 2-0, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werden Cephas Chimedza en zijn maats als beste verliezers opgepikt. Een grote opluchting voor Willebroekse dat zijn wil om te promoveren nooit onder stoelen of banken stak.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.