Gilles Van Herreweghe tekende zaterdagavond bij de winning goal van Lorenzo Heirwegh voor de assist.
Volledig scherm
Gilles Van Herreweghe tekende zaterdagavond bij de winning goal van Lorenzo Heirwegh voor de assist. © Nick De Zitter / RV

Gilles Van Herreweghe (KSV Oudenaarde) na eerste zege in zeven speeldagen: “Gebikkeld voor elke bal”

voetbal tweede nationale ABlij met de eerste driepunter sedert 8 oktober (2-1 tegen Gullegem), blij met de assist voor het beslissende doelpunt van Lorenzo Heirwegh (2-1 tegen Jong Essevee). Gilles Van Herreweghe (22) speelde op rechtsachter een degelijke partij!

  1. Alec Luyckx en Berchem Sport willen recente ontgoochelingen doorspoelen met nieuwe zege tegen Racing Mechelen: “We mogen best wat stouter zijn”
    voetbal tweede nationale B

    Alec Luyckx en Berchem Sport willen recente ontgooche­lin­gen doorspoe­len met nieuwe zege tegen Racing Mechelen: “We mogen best wat stouter zijn”

    Berchem Sport liep vorig weekend tegen laat en onnodig puntenverlies aan tegen Londerzeel, 2-2 werd het. Het gelijkspel was dan wel logisch, maar na een goede start in 2023, bleven Alec Luyckx en zijn maats voor de tweede week op rij met een wrang gevoel achter. De Leeuwen slagen er dit seizoen maar niet in om definitief afstand te nemen van de gevarenzone en dus zou een nieuwe zege tegen Racing Mechelen geen overbodige luxe zijn.