Centraal verdediger Gilles Ruyssen is aan een sterk seizoen bezig bij zijn club RWDM.
Volledig scherm
Centraal verdediger Gilles Ruyssen is aan een sterk seizoen bezig bij zijn club RWDM. © Belga

Gilles Ruyssen (RWDM) keert even terug naar ex-club Lommel SK: “Miljoenenploeg heeft veel vooruitgang geboekt”

Voetbal 1BTé lang treuren om het 2-1-verlies in de zwanzederby tegen Union is geen optie voor RWDM, want zondag moet op Lommel SK alweer een veldslag geleverd worden. “De verwerking van de nederlaag tegen Union heeft toch iets langer geduurd”, bekende Gilles Ruyssen. “Om voldoende ademruimte te behouden op het voorlaatste geklasseerde Lierse, hebben we in Limburg maar één optie en dat is winnen.”

 1. Definitieve competitiestop komt niet ongelegen voor KV Koksijde-Oostduinkerke: “Seizoen zou met vele vraagtekens hervat worden”

  Definitie­ve competitie­stop komt niet ongelegen voor KV Koksij­de-Oostduin­ker­ke: “Seizoen zou met vele vraagte­kens hervat worden”

  Uiteraard had KVKO ook nog graag gevoetbald dit seizoen, maar de definitieve stopzetting van de competitie maakt de situatie van de eersteprovincialer wel iets makkelijker. De kustploeg verkeert immers in woelig water, nadat een groot deel van het bestuur kapseisde en voorzitter Gery Geryl zijn anker lichtte. T1 Nick De Groote blijft – voorlopig – aan boord.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk