Gilles Magnus na zijn zege in Spanje in het WTCR en dat met de Audi van Comtoyou Racing.
Volledig scherm
Gilles Magnus na zijn zege in Spanje in het WTCR en dat met de Audi van Comtoyou Racing. © David Noels / RV

Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”

autosportGilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.  1. Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”
    voetbal tweede nationale B

    Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”

    In een boeiend bekerduel nam SK Tongeren met 2-3 de maat van Termien. Voor Davy Heymans was de partij tegen Termien meteen zijn laatste opdracht als trainer van Tongeren. De Zutendaler tekende een contract bij MVV en gaat er vanaf maandag fulltime aan de slag als coördinator bij de MVV-jeugdacademie. Bij Tongeren wordt hij vervangen door Tomas Daumantas, die de voorbije acht seizoenen bij Termien trainde.