Duel tussen Gilles Dewaele en Mathieu Maertens, allebei opgeleid bij Cercle Brugge, tijdens OHL-KVK van vorige zondag. Leuven scoorde de winning-goal toen Dewaele voor blessurebehandeling naast de lijn stond.
Volledig scherm
Duel tussen Gilles Dewaele en Mathieu Maertens, allebei opgeleid bij Cercle Brugge, tijdens OHL-KVK van vorige zondag. Leuven scoorde de winning-goal toen Dewaele voor blessurebehandeling naast de lijn stond. © BELGA

Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstelling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”

VOETBAL EERSTE KLASSE ABij KV Kortrijk is het zoeken naar fitte verdedigers om zondag tegen AA Gent met kans op slagen een vierde zege van het seizoen na te jagen. Ook achter de naam van Gilles Dewaele, de rechtsback die wekenlang in de belangstelling stond van de Buffalo’s, staat nog een vraagteken. De kustzoon zelf ligt erop gebrand de KVK-fans te tonen dat hij nog altijd met volle goesting een Kerel is, die gelooft in de kansen van zijn team. “Vorig seizoen pakten we zes op zes tegen Gent.”

  1. Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabe­le tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

    Tegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.