Gilles Dewaele speelde vrijdagavond een goede wedstrijd tegen landskampioen Club Brugge.
Volledig scherm
Gilles Dewaele speelde vrijdagavond een goede wedstrijd tegen landskampioen Club Brugge. © Photo News

Gilles Dewaele begrijpt niet dat KV Kortrijk geen strafschop kreeg: “Ik snap niet dat dit geen penalty is en die tegen Zulte Waregem wel”

Voetbal 1AKV Kortrijk speelde vrijdagavond een prima partij tegen landskampioen Club Brugge, maar toch ging het met 2-0 de boot in. KVK creëerde heel wat kansen, maar de bal wou er niet in. Bij Gilles Dewaele zindert vooral de niet gefloten strafschopovertreding op Badamosi na. “Onbegrijpelijk”, aldus de rechtsachter van de Veekaa.

 1. Junior Planckaert maakt geslaagd rallydebuut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie circuit-rally kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”
  autosport

  Junior Planckaert maakt geslaagd rallyde­buut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie cir­cuit-ral­ly kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”

  Afgelopen weekend was de Rally van Spa het toneel van de titelstrijd in het Belgian Rally Championship. Achter de tenoren was de wedstrijd ook goed voor een dubbele première. Met name het rallydebuut van Junior Planckaert, naast Harelbekenaar Jens Vanoverschelde, in de Ford Fiesta Rally3 ingezet door het Roeselaarse Team Floral. Het duo verdween zondagochtend met een mechanisch euvel uit de wedstrijd, maar presteerde zeer goed in een eerste kennismaking met de rallysport.
 1. Dries Vandekerckhove en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”
  voetbal vierde provinciale A

  Dries Vandekerck­ho­ve en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”

  FA Nieuwpoort doet een uitstekende zaak in vierde provinciale A na een 2-0-zege tegen Gits, dat na deze nederlaag uit de top drie valt. Nieuwpoort komt op gelijke hoogte met Gits en heeft, met nog een wedstrijd te goed, zicht op de huidige derde plaats van Vleteren. Aanvoerder Dries Vandekerckhove scoorde in het duel tegen Gits en staat even stil bij de goede reeks van zijn ploeg.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.