Gilles Belin: "Tijdens de pauze hebben we de hoofden bij elkaar gestoken. We wisten dat er zeker iets te rapen was."
Volledig scherm
Gilles Belin: "Tijdens de pauze hebben we de hoofden bij elkaar gestoken. We wisten dat er zeker iets te rapen was." © Koen Merens

Gilles Belin stopt strafschop, waarna Grimbergen toch Wambeek Ternat opzijzet: “Hebben een reactie getoond na vorige week”

voetbal eerste provincialeNa de 4-0-nederlaag op speeldag één tegen Sporting Kampenhout heeft Grimbergen zondagnamiddag geantwoord met een knappe 2-0-overwinning tegen Wambeek Ternat. In de eerste helft had de thuisploeg het niet makkelijk, maar hield het stand. Na de pauze ging het beter met uiteindelijk twee doelpunten als gevolg.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.