In het Zwitserse Klosters veroverde Gilles-Arnaud Bailly de Europese titel in de reeks tot 18 jaar.
Volledig scherm
In het Zwitserse Klosters veroverde Gilles-Arnaud Bailly de Europese titel in de reeks tot 18 jaar. © RV / Tennis Klosters

Gilles-Arnaud Bailly maakt indruk en is Europees kampioen tot 18 jaar: “Veruit de mooiste titel”

TennisGilles-Arnaud Bailly (16) kroonde zich met verbluffend tennis in het Zwitserse Klosters tot Europees kampioen U18. In finale haalde hij het met 6-2, 6-3 van de Kroaat Prizmic. Met deze titel treedt Bailly in de voetsporen van Kimmer Coppejans en Christophe Van Garsse. “Qua ingesteldheid is Gilles-Arnaud een voorbeeld voor iedereen”, aldus coach Dries Beerden

 1. Domper voor Belgische medaillekansen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtopper Van Riel afhaken
  Triatlon

  Domper voor Belgische medaille­kan­sen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtop­per Van Riel afhaken

  Onze Belgian Hammers zullen komend weekend op het EK in München niet in volle sterkte kunnen aantreden. Nadat eerder al Claire Michel wegens een aanslepende kuitblessure forfait moest geven, kondigde wereldtopper Marten Van Riel vandaag aan dat ook hij niet naar Duitsland zal afreizen. De Kempenaar kampt al een kleine twee maanden met een enkelblessure en kan niet pijnvrij lopen. Hij heeft nu verplichte rust opgelegd gekregen.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Onklopbare Laurens Siemons is bekerheld van Mariekerke-Branst tegen Oostkamp: “Een stunt in plaats van dubbele cijfers”
  voetbal

  Onklopbare Laurens Siemons is bekerheld van Mariekerke-Branst tegen Oostkamp: “Een stunt in plaats van dubbele cijfers”

  Mariekerke-Branst werd zondag in het bekerduel met tweedenationaler Oostkamp negentig minuten lang met de rug tegen het eigen doel gedrukt, maar het kon rekenen op een weergaloze doelman. Laurens Siemons behoedde zijn ploeg voor een afstraffing (1-1) en kroonde zich daarna nog tot held in de strafschoppenreeks (3-4). Een heuse stunt van de neofiet in eerste provinciale die komend weekend derdenationaler Wellen ontvangt.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.