Kapitein Gil Vanderhoven van SK Tongeren.
Volledig scherm
Kapitein Gil Vanderhoven van SK Tongeren. © Bart Borgerhoff

Gil Vanderhoven (SK Tongeren): “Flinke stap richting behoud, na verdiende thuiszege tegen SK Londerzeel”

voetbal tweede nationale BIn de strijd om het behoud deed SK Tongeren een gouden zaak door nipt met 2-1 te winnen van SK Londerzeel. Bovendien speelden de concurrenten RC Hades en Pepingen-Halle in een onderling duel gelijk en verloor Wijgmaal bij rode lantaarn Houtvenne.

  1. Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijndrecht belangrijke stap in titelstrijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”
    PREMIUM
    voetbal tweede provinciale A

    Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijn­drecht belangrij­ke stap in titel­strijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”

    Leider KFC Bevel omzeilde zondagnamiddag misschien wel de moeilijkste klip van wat nog rest in de titelstrijd. Op bezoek bij ploeg-in-vorm Zwijndrecht deden de troepen van Cis Bosschaerts er goed aan niet te verliezen en die opdracht werd volbracht (1-1). Door de nederlaag van Hoboken gaat Bevel de laatste rechte lijn van vier wedstrijden in met vijf punten voorsprong op het nieuwe nummer twee, Zandhoven. Een kloof die zou moeten volstaan om de titel en bijhorende promotie naar eerste provinciale te vieren.