Gil D'heygere komt zondag aan de start van de Antwerp Port Epic en weet dat het niveau van die 1.1-koers heel hoog is.
Volledig scherm
Gil D'heygere komt zondag aan de start van de Antwerp Port Epic en weet dat het niveau van die 1.1-koers heel hoog is. © Geert De Rycke

Gil D’heygere tekent zondag present in Antwerp Port Epic: “Zo’n wedstrijd moet me liggen”

WIELRENNENGil D’heygere (23) werkt zondag de Antwerp Port Epic af. Deze 1.1-wedstrijd wordt deels over onverharde wegen gereden. De Olsenaar van Tarteletto-Isorex vermoedt dat dit soort koersen hem moet liggen.

 1. Didier Haenen (SV Belisia): “Lyra-Lierse bleek een moeilijk te bespelen blok”
  voetbal tweede nationale B

  Didier Haenen (SV Belisia): “Ly­ra-Lier­se bleek een moeilijk te bespelen blok”

  De verwachtingen voor de topper tegen ongeslagen leider Lyra-Lierse bleken in sportpark ‘De Katteberg’ toch wel hooggespannen. Terecht ook, als je bedenkt dat Belisia voor eigen publiek nog niet verloren had en Lyra-Lierse op haar beurt zelfs nog geen verlieswedstrijd kende. Tot halfweg de eerste doorgang leek er niets aan de hand. Precies dan leden de thuisjongens achterin dom balverlies, positioneerden de bezoekende spitsen zich in geen tijd voor het doel van keeper Cascio en werd het ook gelijk 0-1. “Dat was toch wel een domper, want tot dan hadden we niet veel moeten weggeven”, analyseerde kapitein Didier Haenen na een ontgoochelende partij.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.