Gianni Siebens wil zich voort inwerken in het bedrijf van zijn vader.
Volledig scherm
Gianni Siebens wil zich voort inwerken in het bedrijf van zijn vader. © Mpics

Gianni Siebens stopt definitief met wielrennen: “Mijn afscheid was al een tijdje gepland”

VeldrijdenNormaal gezien zou Gianni Siebens (22) niet eens aan dit veldritseizoen begonnen zijn, maar de omstandigheden hebben er anders over geoordeeld. Nu hangt de crosser uit Sint-Katelijne-Waver de fiets definitief aan de haak. Siebens meent dat het tijd is om maatschappelijk nieuwe wegen in te slaan.

 1. Simon Versavel focust vanaf nu op de 400m : “Met het oog op de toekomst is dit allicht de beste keuze”

  Simon Versavel focust vanaf nu op de 400m : “Met het oog op de toekomst is dit allicht de beste keuze”

  Na meer dan een half jaar zonder wedstrijden kijken heel wat atleten reikhalzend uit naar het zomerseizoen. Voorlopig is het nog onzeker wanneer de wedstrijden terug worden opgestart, maar de goesting is bij iedereen heel groot. Ook bij Simon Versavel (FLAC) die dit seizoen de meerkamp een beetje links laat liggen en nu volledig focust op de 400m. “Door al de coronamaatregelen heb ik zo goed als niet op kampnummers kunnen trainen en mijn toekomst ligt allicht sowieso op de 400m”, klinkt het.
 2. Milan Menten is tevreden over zijn voorjaar: “Koersgoesting is groot als je weet dat er een plan is”
  Wielrennen Profs

  Milan Menten is tevreden over zijn voorjaar: “Koersgoes­ting is groot als je weet dat er een plan is”

  Jordi Meeus (Bora-hangrohe) was woensdag de meest in het oog springende Limburger in de Brabantse Pijl, Milan Menten (Bingoal Pauwels Sauzen) was de beste gouwgenoot aan de finish. Hij werd knap vijftiende in een groepje met onder meer Greg Van Avermaet. Opnieuw een sterke prestatie van Menten die zondag start in de Amstel Gold Race. “Dat zijn mijn trainingswegen, ik hoop er goed te zijn”, vertelt Menten.
 1. Florian Glesner (Handbal Tongeren): “Ons optrekken aan sterke tweede helft tegen Pelt voor start van mini-competitie tegen Visé”

  Florian Glesner (Handbal Tongeren): “Ons optrekken aan sterke tweede helft tegen Pelt voor start van mi­ni-competitie tegen Visé”

  Handbal Tongeren tegen Sporting Pelt was de laatste oefenwedstrijd voor de start van de mini-competitie. De eerste minuten waren evenwichtig, maar dan nam Pelt de bovenhand in de eerste helft. Na de rust kon Tongeren met een uitmuntende Florian Glesner (28) aandringen en kwam zeven minuten voor tijd op gelijke hoogte. Door Vandebeeck en Tommie Falke konden vlak daarop scoren. Pelt haalde het met een 29-31-overwinning. Luikenaar Florian Glesner werd topschutter met zes treffers en zat met een dubbel gevoel.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal