Gianni Mariën zorgde in de heenronde mee voor de aanvallende impulsen bij Lille.
Volledig scherm
Gianni Mariën zorgde in de heenronde mee voor de aanvallende impulsen bij Lille. © Mpics

Gianni Mariën (KVC Lille United): “Bij Witgoor speelden we één van onze mindere wedstrijden”

voetbal derde nationale BOndanks de aanpassingen in de kalender, begint Lille United zaterdagavond in derde nationale B met een Kempisch burenduel aan de tweede ronde van de competitie. In het verleden was een confrontatie met Witgoor nooit een cadeau voor de Krawaten. In de eerste ronde leed Lille er zijn eerste nederlaag van het seizoen.

 1. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.
 2. Martijn Leune en Veurne pakken belangrijke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”
  PREMIUM
  voetbal eerste provinciale

  Martijn Leune en Veurne pakken belangrij­ke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”

  SV Veurne heeft in de strijd om het behoud een cruciale overwinning geboekt op het terrein van hekkensluiter SV Jabbeke. De kustploeg boog een 1-0-achterstand aan de rust om in een 2-3-overwinning, dankzij een doelpunt van invaller Martijn Leune in de blessuretijd. Veurne blijft zo voorlaatste in de stand van eerste provinciale, maar komt tot op minder dan drie punten van Lauwe, Zedelgem en Oostnieuwkerke.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsgenoot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale B

  Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsge­noot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”

  De titelstrijd was voor Sportief Rotselaar heel even bijzaak afgelopen zaterdag met de komst van buur Rapide Wezemaal. De eer van het dorp stond op het spel en dus lieten de manschappen van coach Van Der Bauwhede niet na om het gaspedaal stevig in te drukken. Met een historische 7-0-pandoering werd de dorpsgenoot huiswaarts gestuurd.