Het vijftal van Tarteletto-Isorex in Rwanda met vlnr Andreas Goeman, Elias Van Breussegem, Lennert Teugels, Gianni Marchand en Alfdan De Decker.
Volledig scherm
Het vijftal van Tarteletto-Isorex in Rwanda met vlnr Andreas Goeman, Elias Van Breussegem, Lennert Teugels, Gianni Marchand en Alfdan De Decker. © RV

Gianni Marchand vijfde in tweede rit Ronde van Rwanda: “Beter aangepast aan koersen op hoogte”

wielrennen profsIn de tweede etappe van de Ronde van Rwanda was Gianni Marchand vijfde en beste Belg. De rit ging naar de jonge Fransman Alan Boilau. De nog jongere Colombiaan Santiago Umbo is de nieuwe leider. Marchand is in de tussenstand zestiende op twee tellen van de leidersplaats.

 1. Succescoach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalconsulent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”
  Voetbal

  Succes­coach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalcon­su­lent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”

  Urbain Spaenhoven - ex-trainer van ploegen als Beerschot-Wilrijk, Lierse Kempenzonen en Rupel Boom – geeft zijn carrière in het voetbal een nieuwe wending. Voortaan kunnen clubs (en trainers) de 63-jarige Spaenhoven inhuren als extern consulent. “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik op veel plaatsen nog iets bijbrengen.”
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01