Gianni Marchand zette zondag een punt achter het wielerseizoen 2021 en verlengde zijn overeenkomst bij Tarteletto-Isorex.
Volledig scherm
Gianni Marchand zette zondag een punt achter het wielerseizoen 2021 en verlengde zijn overeenkomst bij Tarteletto-Isorex. © Geert De Rycke

Gianni Marchand past voor GP Vanhevel in Ichtegem door hand-voet-mondziekte: “Blijven aandringen heeft geen zin”

WIELRENNEN PROFSGianni Marchand (31) was van plan zijn seizoen af te sluiten met de interclub in Ichtegem, maar hij past voor de Grote Prijs Jules Vanhevel van komende zondag. Door een virus zette de Aartrijkenaar er na de Boucles de l’Aulne een punt achter.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.