Vlnr. het podium bij de jongens in de categorie tot 55 kg: Emiel De Maeijer, Lars Kint, Jannes Aegden en Mommed Taha Rharib.
Volledig scherm
Vlnr. het podium bij de jongens in de categorie tot 55 kg: Emiel De Maeijer, Lars Kint, Jannes Aegden en Mommed Taha Rharib. © RV

Geslaagd BK voor Mansio Meise: Lars Kint en Hanne Beeterens behalen goud en zilver

JUDOVorige zaterdag was het eindelijk zover. Dan vond het door corona uitgestelde Belgisch kampioenschap judo plaats in Herstal.

 1. Leuven Bears geeft stuntkwalificatie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen
  Basketbal Beker van België

  Leuven Bears geeft stuntkwali­fi­ca­tie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen

  De 67-86-thuisnederlaag vrijdag tegen Limburg United sloeg bij Leuven Bears in als een bom. De terugwedstrijd zondag in Hasselt leek een formaliteit. De spelersgroep dacht daar evenwel helemaal anders over en toonde mentaliteit. Drie quarters lang hadden de Leuvenaren de kwalificatie voor de halve finale op zak, maar in de slotfase bleek de 61-72-zege net niet te volstaan.
 2. Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”

  Na VC Wingene heeft nu ook SKV Zwevezele een pijnlijke knoop moeten doorhakken. De Raad van Bestuur besliste vorige week om afscheid te nemen van het nationale voetbal. De te zware licentievoorwaarden voor eerste nationale waren er te veel aan. Voorzitter Paul Degroote, de sterke man achter Zwevezele, gooide samen met zijn bestuursteam de handdoek.