Marc Seghers en Joke Dhont geven op TC De Jasmijn de fakkel door aan Gert Bottelberghs.
Volledig scherm
Marc Seghers en Joke Dhont geven op TC De Jasmijn de fakkel door aan Gert Bottelberghs. © Geert De Rycke

Gert Bottelberghs: “We hopen TC De Jasmijn een nieuw elan te geven”

tennisIn januari sloegen Gert Bottelberghs en Rik Catthoor de handen in elkaar en werden zij de nieuwe eigenaar van TC De Jasmijn. Vanaf 1 september hebben zij de touwtjes volledig in handen, maar intussen laten zij duidelijk merken dat er wat leeft in en om rond de club. Gert Bottelberghs ziet het in ieder geval heel erg zitten.

 1. Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leidersplaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”
  duatlon

  Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leiders­plaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”

  In Kortrijk gingen een kleine twee weken geleden de langverwachte Lotto Duatlon Series van start. Via een circuit van zeven wedstrijden gaat Triatlon Vlaanderen zo voor het eerst op zoek naar de meest regelmatige duatleet en duatlete. Een succesformule die ook het duatlon in ons land nieuw leven inblaast. Zondag staat in Ieper de twee manche op het programma. De kersverse Asperling Guust De Smul en de Wase Lotte Claes verdedigen er hun leidersplaats in het voorlopige klassement.
 2. Christophe De Keyser met dubbel gevoel aan start van EK in Oostenrijk: “Ik ben in supervorm, maar zal toch moeten doseren”
  triatlon

  Christophe De Keyser met dubbel gevoel aan start van EK in Oostenrijk: “Ik ben in supervorm, maar zal toch moeten doseren”

  In het Oostenrijkse Walchsee, nabij de grens met Duitsland, vindt aanstaande zondag het EK triatlon op de halve afstand plaats. Op een uitdagend parcours krijgen de atleten 1,9km zwemmen, 90km fietsen en een halve marathon voorgeschoteld. Onder de bijna 500 deelnemers ook twee Belgische toppers met voormalig vice-wereldkampioen Ironman Bart Aernouts en Belgisch kampioen op de sprintafstand Christophe De Keyser. Aernouts heeft in de States zijn ticket voor Hawaï ondertussen al gepakt en De Keyser toonde zich twee weken geleden nog sterk met een derde plaats in de Europacup.
 1. Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”
  tennis

  Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criterium­toer­nooi van TC Iris Kes­sel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”

  De finaledag op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo kende in de late namiddag een mooie climax met twee spannende partijen bij de heren 2 en 35/3. Even daarvoor kwam er ook in de derde reeks bij de heren een beslissende set aan te pas. De eindwinst ging finaal naar Kristof Carré van de Bierbeekse Tennisclub, die met 3-6, 6-3 en 6-3 Tom Huygen afhield.